хвалить

TOPLO PREPORUČUJEM.

U ime svoje supruge, koja je bila pacijent u vašoj klinici, izražavam svoju iskrenu zahvalnost rukovodstvu i osoblju Meliora Medice, posebno vašim izvanrednim medicinskim sestrama i doktorima. Bili su od izuzetne pomoći i pružili visok kvalitet usluge, brige i udobnosti mojoj ženi. Hvala vam.

J.L.

HVALA.

Pišem u ime svog brata koji je bio pacijent u vašoj klinici. Želela bih da vam se zahvalim u ime cele moje porodice na pomoći i uvažavanju koje su mi ukazali u jednom veoma teškom trenutku. Takođe, želim da vam se zahvalim na uslugama koje pružate pacijentima i njihovim porodicama.

M.N.

DIVNO,LJUBAZNO I VEOMA PRIJATNO OSOBLJE.

Ovde sam se osjećala tako sigurno i ugodno, uglavnom zbog ljupkih medicinskih sestara. Veoma sam srećna što sam  se odlučila za vas.

LJ.P.

SVIMA PREPORUČUJEM OVU KLINIKU.

Nega koju sam dobio u klinici je bila fantastična. Osećao sam se opušteno i ugodno u svakom trenutku. Sva objašnjenja su bila jasna, a podrška osoblja od mog dolaska do mog odlaska bila je mnogo veća nego što sam očekivao, što je rezultiralo daleko boljim iskustvom nego što sam mislio. Impresioniran sam celom procedurom i svim osobljem i želeo bih da se zahvalim svima koji su pomogli.

S.P.

BOLOVI SU NESTALI.

Moj deka ima 80 godina i bolelo ga je koleno. Tražio sam način da mu pomognem.Po preporuci sam ga doveo u vašu kliniku, veoma smo zadovoljni i preporučili bi vas svima.

L.L.

NAJVIŠE MI SE SVIDJA BRIGA O PACIJENTIMA.

Duboko cenim vašu stručnu pomoć, savete i brigu. Hvala vam za sve što radite. Mnogo ljubavi vama i vašima.

M.J.